Om

Jag står här själv – men jag är inte ensam…!

Jag som driver tjejkväll.nu, och har gjort det sedan 2010, heter Veronika Berg.

Jag är född och uppvuxen i Marks kommun i Västergötland och jag bor här nu också med min familj.

Efter att under ett par års tid sålt Tupperware-produkter började jag 2006 sälja smycken för ett företag som hette Z&R, och då var det mycket prat om att jag skulle på ”tjejkväll”, och värdinnorna bjöd in sina väninnor till tjejkväll, och någonstans 2009-2010 fick jag ett infall och kollade, och domänen var ledig!

Genom åren har det funnits mycket tankar på hur jag kan utveckla denna sida och detta ”koncept”. I mars 2014 arrangerade jag ett lite större event tillsammans med Emelie från Mysshopen. Vi kallade detta event för Årets roligaste tjejkväll – enda nackdelen med det var väl att det var så mycket år kvar efter eventet, så vi spånade på fler tjejkvällar.

Planerna för tjejkväll.nu är att utöka med fler aktiviteter lämpade för tjejkvällar.

Jag har ånyo börjat inventera kontaktnätet för att se vad som finns i närheten, några kontakter från förr har slutat med sina verksamheter, några har tillkommit. Förhoppningsvis kommer jag att framöver kunna erbjuda både rena, vad man kallar ”partyn”, (dvs en säljare kommer hem till en värdinna och visar upp ett i förväg avtalat sortiment – allt sker på frivillig basis, och värdinnan får alltid en tackgåva) men även kvällar med pyssel, workshops och/eller föreläsning.

Har du något du skulle vilja bidra med? Vill du ingå i mitt nätverk? Mejla gärna några rader om dig själv och det du kan och vill göra, så kanske vi kan inleda ett samarbete? Du når mig på veronika@tjejkvall.nu.

Vi börjar i liten skala…

…men det är som sagt bara början!

I startskedet kommer vi att vara många representanter från västra Sverige; Göteborg, Borås med omnejd, det faller sig ganska naturligt eftersom det är här jag har mitt kontaktnät. Min vision med denna ”plattform” är dock att nå ut till hela Sverige!

Missa inte chansen att bli först i din bransch i ditt geografiska område!

Klicka här för mer information och registrering. I startskedet erbjuder vi även ett fint pilotpris…