Dag och Natt

Dag och Natt har sedan 2006 förgyllt vår vardag genom prisvärda smycken. Konceptet är enkelt, men genomtänkt, länkar och hängen som säljs separat gör att i princip varje kund kan kombinera fram sin egen favorit. En gedigen baskollektion som hela tiden ligger som grund med olika tidlösa länkar och hängen, kompletteras fyra gånger per år med säsongskollektioner, så det finns alltid nya saker.

Värdinnans present som tack för att hon öppnar sitt hem och bjuder hem sina vänner består av smycken eller andra artiklar ur Dag och Natts sortiment till ett värde av 10% på den summa som försäljningen når under kvällen (eller om värdinnan samlat in beställningar inför).

Dag och Natt har ett brett utbud av smycken och heminredningsprodukter, titta gärna in på deras hemsida och e-butik inför en visning. Alla artiklar du ser i e-butiken kan beställas under partyt eller direkt av din egen dag och natt-kontakt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng