Vad gäller för mig som annonsör / konsulent?

Att lista sig på tjejkvall.nu innebär att man köper en plats på plattformen under en begränsad tid. Du börjar med att köpa ett medlemskap på sajten, därefter kommer du åt sidan för registrering. Detta upplägg låter dig kunna logga in och själv ändra i din annons under det år du är medlem.
Avgifter betalas via Swish eller Stripe.
Att lista sig på tjejkvall.nu medger inga garantier på ökad försäljning eller bokning, således lämnas ej heller återbetalning på grund av att försäljning eller bokningsgrad ej ökat.
Tjejkväll.nu samarbetar med SEO/SEM-expert för att försäkra sig om att sidan hålls så optimerad som möjligt.

Tillåtet material

Du får skapa en annons för din verksamhet eller hobbyverksamhet, där du säljer via hemförsäljning eller erbjuder aktivitet utanför en egen lokal. Det kan vara för ditt eget företag eller som registrerad återförsäljare för etablerat företag. Du får sälja inom alla branscher, dock måste material som används på tjejkvall.nu vara anpassat för en bred publik, bilder som kan verka stötande varnas eller tas bort.
Du får länka till egen sida och / eller sida som skapas genom ”moderföretaget”. Alla bilder och allt material som publiceras på tjejkvall.nu ska vara godkänt från det egna företaget eller ”moderföretaget”, tjejkvall.nu kan aldrig acceptera skadestånd från något företag pga att logotyp eller produktbild använts felaktigt av annonserande kund.
Annonserande kund har alltid ansvaret för publicerat material, och om ett etablerat företags bilder eller logotyp används, kan tjejkvall.nu komma att kräva intyg på tillåtelse att använda det.

Otillåtet material

Du får under inga omständigheter publicera något som kan uppfattas som stötande, eller betraktas som uppvigling. Exempel på otillåtet material är porr av alla slag, våld av alla slag, alla typer av hets.
Vid publicering av otillåtet material raderas listningen, kundkontot raderas och föreligger risk för att tjejkvall.nus anseende lidit skada kan rättsliga åtgärder vidtas.

Avgift för medlemskap och annons

När du blir medlem på tjejkvall.nu får du betala en avgift. Medlemskapet löper ett år. Efter att medlemskapet är löst kan du logga in och skapa en annons, och denna annons kan du komma åt och ändra hur många gånger som helst under ditt aktiva år. Notera dock att varje gång du gör en ändring försvinner annonsen från katalogen och ditt medlemskap förlängs inte med motsvarande tid.
I avgiften inkluderas exponering på hemsida och i sociala medier.

Avgifter

Medlemskap 1 år: 990 kr*

Annons: 990 kr*

Pushad** annons 1 år: 990 kr*

* Priserna är inklusive moms.
** Pushad innebär att annonsen ligger överst i listan samt i kategorin. Notera dock att fler kan välja pushad annons vilket gör att rangordning sker även där enligt standardsortering.

Avgift för evenemang

Generellt sett lägger vi oss inte i hur du lägger upp evenemanget med värdinnan, vi har dock vissa krav för att göra upplevelsen så smidig som möjligt för värdinnan, som faktiskt upplåter sitt hem / lokal / kontaktnät för dig.

Avgifter. ”Säljpartyn”, t.ex. ”smink-party” eller ”plast-party” skall alltid vara kostnadsfria för värdinnan och gästerna. Värdinnan ska inte betala dig för att komma och sälja i hennes nätverk.

Packning. Skall ej ligga på värdinnan. Värdinnan ska inte utföra detta jobb som en motprestation för sin tackgåva. Hon (i de flesta fall) har öppnat sitt hem, bjudit in sina vänner och bekanta och fixat lite fika mm, det är för detta hon ska få sin tackgåva. Inte för att hon ska stå med en för henne obegriplig leveranslista och obekanta varor och försöka få ihop detta med kundernas ordrar.

Betalning och leverans. Förr samlade ofta värdinnan ihop pengar från sina gäster och lämnade över ett kuvert till säljaren som kom och lämnade varorna, idag betalar många via t.ex. Swish och det är lätt att ta betalt med kort med t.ex. iZettle. Detta gör det lätt att lyfta kontantansvaret från värdinnan, vilket vi rekommenderar. Om värdinnan fortfarande agerar ”hub” för överlämnande av varor och pengar är något som ni kommer överens om före evenemanget.

Föreläsningar och workshops. Detta är en annan typ av evenemang, och dessa träffar som inte är rena säljträffar har vi inga invändningar emot att en avgift tas ut av värdinna och eller gäster.

Tackgåva till värdinna. Värdinnan ska alltid belönas för att hon öppnar sitt hem / lokal / kontaktnät för er. Olika företag jobbar med tackgåvor på olika sätt, vi säger inget om det, huvudsaken är att värdinnan alltid får en present så hon känner att ni uppskattar henne!

Friskrivning

Tjejkväll.nu är en plattform som tillhandahålls där du kan marknadsföra dig och din verksamhet. Vi arbetar med SEO och SEM-experter för bästa synlighet, vi kan dock inte garantera att en annons på tjejkvall.nu genererar nya bokningar eller kunder för din verksamhet.
Genom att acceptera dessa villkor medger du dig införstådd med att krav på återbetalning inte kan ställas på tjejkvall.nu pga ”uteblivna bokningar” eller andra anledningar.

Ändring / Återbetalning / Uppsägning

Avgift som är erlagd för en viss period återbetalas ej. Ändrar du din verksamhet under den aktuella perioden står det dig fritt att ändra innehållet. Varje gång du ändrar innehållet sker en ny granskning och din annons är osynlig i katalogen under denna tid.

Du kan också när som helst ta bort din annons och avsluta ditt medlemskap. Ingen återbetalning sker för kvarvarande tid.

Registreringsproceduren

Börja med att förbereda bilder! Du kan ha upp till 5 bilder per annons, varav en som ”tumnagel” i katalogen. Bilderna kan vara max 800x800px stora och filstorleken max 500kb. Hör gärna av dig om du är osäker på bildhantering!

Observera att om du använder logotyper eller officiella bilder kan vi begära in bevis för att du har tillstånd att använda dessa!

Vi rekommenderar att du inkluderar en trevlig bild på dig själv – det är ju trots allt du som kommer hem till kunden och då kan det ju vara bra att kunden vet vem du är!

1 Köp ett medlemskap på tjejkvall.nu. Fyll i dina uppgifter och betala avgiften.

2 Invänta det automatiskt genererade mejlet i vilket det finns en rabattkod.

3 Logga in på Mina sidor och gå till sidan ”Registrera din verksamhet”. Fyll i alla uppgifter och lägg in bilder, när du kommer till betalsteget anger du den rabattkod du fick i mejlet i punkt 2.

1 Val av kategori: Välj den kategorin du vill vara synlig i. Du kan bara vara synlig i en kategori per annons.

2 Välj tidslängd och avgift. Tiden börjar räknas från den dagen annonsen godkänns.

3 Fyll i uppgifterna. Lägg gärna lite extra tanke vid beskrivningarna. Den korta beskrivningen syns i själva katalogsidan, så här är det ju bra om du lägger lite mer vikt vid att få den att fånga ögat så besökaren går vidare till din annons. I den långa beskrivningen kan du måla ut texten lite mer om du vill, men även berätta om andra verksamheter du erbjuder, t.ex. om du registrerar dig på ”Kläder” men även erbjuder stilanalyser eller säljer praktiska ting för hemmet. Du får ju givetvis registrera dig i fler kategorier, men om du inte vill det så kan ju den långa beskrivningen vara ett alternativ. Notera att vi inte tillåter fler länkar eller inbäddat material.

Den korta beskrivningen bör vara ett par – tre meningar, medans den långa kan sträcka sig upp emot vad som ryms på en A4 ungefär; ca 650 ord och 4 000 tecken.

4 Annonsbilder. Du kan ha fem bilder kopplade till din annons, varav en så kallad tumnagel, den syns även i själva översikten. Vi tycker det är trevligt med en bild på den som säljer eller har föreläsning, men det är inget krav vi ställer. Vi kräver dock att allt material ni laddar upp följer våra regler för bilder. Vi kan komma att kräva in skriftliga bevis på att ni har lov att ladda upp t.ex. logotyper osv.

5 Betalning och eventuell rabattkod. Ibland har vi kampanjer för att annonsera på tjejkväll.nu. Om du har en rabattkod anger du den före du betalar, vi kan inte återbetala ett belopp om du hittar din rabattkod i efterhand. Då är det bättre att du kontaktar den som gett dig koden eller oss direkt. Betalning sker via Swish eller Stripe. Behöver du en regelrätt faktura så kontaktar du oss före för instruktion. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ge rabatt på manuella faktureringar.

När du gått igenom alla steg kommer annonsen till oss för granskning. Vi granskar alla annonser manuellt och gör detta löpande. Beroende på belastning kan granskningsprocessen ta upp till två arbetsdagar, målet är ju dock såklart att annonsen ska publiceras inom några timmar.